iPult

Објавете информации бесплатно

Бесплатно објавете ги вашите сместувачки капацитети, угостителски објекти, установи, клубови и други информации на информативните киосци со touch screen екрани. Регистрирај се »

Вашите информации достапни за секого

Нашите системи на корисникот му овозможуваат брз и лесен пристап до вашите информации, и истите се поставени на најклучните локации во градов. Прочитај повеќе »

Брз и лесен начин за објава и ажурирање

Доволно е само да се регистрирате и веднаш да почнете со објавување. Податоците се прегледуваат од страна на администраторите за на крај да бидат објавени. Процесот на објавување е во истиот момент. Прочитај повеќе »

 

Најавување на корисници

Не сте регистрирани? »Ја заборавивте лозинката? »