iPultКлимент Наумов

Професионален лиценциран туристички водич на англиски и холандски јазик. Специјалност: Охрид со југозападниот регион на Р Македонија, како и централна Македонија со Скопје; пешачки тури во Националниот Парк Галичица и резерватот Јабланица; Вински тури; делегации итн.

Контакт инфо

Лице за контакт: 0038970212117, 0038977727369

Адреса: Hristo Uzunov 2 Ohrid, e-mail: klimentje@hotmail.com

Работно време: 24/7