iPultТуристичка Агенција Елида Турс

Туристичката агенција "ЕЛИДА ТУРС" е македонски туроператор кој поседува лиценца А, лоциран во Охрид. Има вискококвалификуван тим со над 20 годишно искуство, и нуди голем број услуги: нуди аранжмани за дестинации низ целиот свет, хотелско и приватно сместување во Македонија и целиот свет, организира ЕКСКУРЗИИ низ Македонија и соседните земји: Бугарија, Албанија, Грција, Србија, Косово... органзира конгреси, продажба на авионски и автобуски билети, рент а кар услуги и многу повеќе од тоа...

Контакт инфо

Лице за контакт: +389 46 25 79 77 +389 46 26 62 84 +389 72 21 24 06

Адреса: UL "MAKEDONSKI PROSVETITELI" BR.5 OHRID

Работно време: 08:30-21:00