iPultПицерија Лучија

Пицерија Лучија е отворена во 1993 година.Се наоѓа во центарот на Охрид,на 150 метри од езерото.Во нејзина близина се сите поголеми банки,поважни институции(општина,социјално),средни и основни училишта и друго. Располага со 30 седишта и сопствена тераса. Нуди преку 20 видови пици и разни видови јадења од тестенини,салати и друго. Имаме и пица сервис со кој вршиме достава.

Контакт инфо

Лице за контакт: +389 46 522446

Адреса: "Dimitar Vlahov"59 lok.1

Работно време: 09-24