iPultЛЕОНАРДО пицерија

Почнувајки од1991год."ЛЕОНАРДО" пизза достигна да е веројатно една од најдобрите пицерии во МАКЕДОНИЈА,а во ОХРИД е убедливо пред сите други и тоа почнивајки од квалитетот на храната која се подготвува во нашата пицерија,услугата на љубезниот персонал,цените на храната,пијалоците и најдобриот и најбрз пизза сервис. http://www.restaurants.com.mk/restoran.php?restoran=91

Контакт инфо

Лице за контакт: 046/ 260-359

Адреса: CAR SAMOIL 33, OHRID

Работно време: 10:00-02:00