iPultбазен"AQUABLUE"

Базен AQUABLUE организира секаков вид на забави рез.070 249912,070 434342.дневна карта за базенот изнесува 50 денари,месечна 1200денари, а пак сезонска 3000денари(важи од 10 јуни-31август а за сите забави и концерти кои ке се организираат влезот е ГРАТИС со сезонската влезница)

Контакт инфо

Лице за контакт: 070 249912

Адреса: VOLINO bb

Работно време: 10:00-01:00