iPultВип плус

Превоз на патници со такси возила,брзо и безбедно стигнување до саканата дестинација!!!! СО ЕДЕН ПОВИК ПОБЛИСКУ ДО ЦЕЛТА!!!

Контакт инфо

Лице за контакт: 046/15-45,078 45 15 45

Адреса: ул.Карпош Војвода 32Д

Работно време: 24 часа