iPultРЕСТОРАН ХОТЕЛ КОЦАРЕВ

Капацитетот на ресторанот е 350 гости. Се служи разновидна храна: традиционална македонска и интернационална кујна. Отворените тераси се пристапни најголем дел од годината каде што можете со часови да уживате во сонцето преку ден, или со пијалок во пријатните летни ноќи. Располага со отворен базен иСала за организирање состаноци и семинари и капацитет од 100 посетители

Контакт инфо

Лице за контакт: 046260004

Адреса: Св Еразмо Охрид

Работно време: 7 - 23