iPultХотел Дончо

Хотел Дончо се наоѓа на главниот булевар во градот, на приближно 600 метри од центарот. Категоризиран со 4 ѕвезди, Ви нуди можност за пријатен престој во секое време од годината.

Контакт инфо

Лице за контакт: 046/262-610

Адреса: Булевар Туристичка бр.92 6000 Охрид

Работно време: 00-24