iPultХотел Тино

На самиот брег на прекрасното Охридско Езеро, на само 150 метри од срцето на древниот град на светлината - Охрид. Хотелот располага со 27 хотелски соби, 2 апартмани, ресторан со 150 седишта, аперитив бар, хотелска тераса со 150 седишта, комплетно технички опремена конференциска сала со 60 седишта, лифт. Сопствен паркинг обезбеден со сигурносни камери. Стандарди: Секоја соба е опремена со ТВ приемник, кабловска програма, интернет конекција, минибар, директна телефонска врска, автоматски клима уред, купатила целосно опремени со тоалетна галантерија и фенови, туш кабини, противпожарен алармен систем, 24 часа рецепција со целосна секретарска опрема.

Контакт инфо

Лице за контакт: ++389 46 230 450, ++389 70 352 712

Адреса: Kej Marsal Tito 55 Ohrid

Работно време: 00-24