iPultПрофесионален туристички водич Никола Цуцулески

Професионален лиценциран туристички водич со познавање на Англиски и Српско-Хрватски јазик. Туристички водич за групи низ цела територија на Р. Македонија и туристички придружник за патувања надвор од Македонија. Специјалност мали групи туристи. Можност за водење и големи групи. http://travel2macedonia.com.mk/guide/nikola-cuculeski

Контакт инфо

Лице за контакт: +389 75 455 156

Адреса: Даме Груев 295

Работно време: 24/7