iPultТуристичка агенција Мега Турс

\" Мега Турc \" Туристичка агенција која е лоцирана на самиот плоштад - комплекс Летница. Врши услуги на хотелско и приватно сместување,авионски,автобуски и бродски билети,аранжмани,еднодневни и повеќедневни тури низ Македонија.

Контакт инфо

Лице за контакт: 00 389 46 264-955 00 389 70 753-871

Адреса: Плоштад,Комплекс Летница бб\r\n\r\n

Работно време: 08:00 - 22:00