iPultCuba Libre Beach&Bar

Уживајте во топлите денови со освежителни коктели и добра храна на најатрактивната и егзотична плажа Cuba Libre Beach&Bar www.cubalibreohrid.com

Контакт инфо

Лице за контакт: +389 75 415-112 +389 71 231-400

Адреса: Наум Охридски бб.Плажа Куба Либре. Веднаш после мостот кај Билјанини Извори.

Работно време: 09:00 - 02:00