iPultРесторан Дрим by Cuba Libre

На самите извори на реката Црн Дрим се наоѓа Ресторанот Дрим каде можете да уживате во прекрасната природа и одличните традиционални јадења

Контакт инфо

Лице за контакт: +389 75 415-112 +389 71 231-400

Адреса: Sv.Naum

Работно време: 09:00 - 01:00