iPultПлажа Cuba Libre

Уживајте во топлите денови со освежителни коктели и добра храна на најатрактивната и егзотична плажа Cuba Libre Beach&Bar

Контакт инфо

Лице за контакт: +389 75 415-112 +389 71 231-400

Адреса: Плажа 1 Веднаш после мостот кај Билјанини Извори.

Работно време: 09:00 - 01:00