iPultРесторан ЧУН

Ресторанот Чун сместен на самиот брег на Охридското езеро е национален ресторан каде можете да уживате во специјалитети од македонската кујна, а во вечерните часови ќе се разонодувате со звуците на староградската музика.

Контакт инфо

Лице за контакт: + 389 46 255 603

Адреса: Коста Абраш бр. 4

Работно време: 10:00 - 24:00