iPultРесторан ДАЛГА

Ресторанот Далга сместен на самиот брег на Охридското езеро е место каде во пријатен амбиент и добра услуга ќе можете да уживате во разновидната национална и интернационална кујна .

Контакт инфо

Лице за контакт: +389 46 255 999

Адреса: Коста Абраш бр. 3

Работно време: 10:00 - 24:00/ 10:00 - 01:00