iPultКозметичко студио АНХЕЛА

Козметичко студио АНХЕЛА ги нуди следните услуги Депилација, надградба на Нокти и Трепки, Маникир, Педикир Посетете не!

Контакт инфо

Лице за контакт: 046 266 130

Адреса: Македонски Просветители б.б. ТЦ АМАМ Охрид

Работно време: 10 - 21