iPultТуристичка агенција "ТУРИСТИКА - ЛИХНИД"

ТУРИСТИКА - ЛИХНИД - Туристичка агенција од Охрид која постои две години и врши услуги на хотелско сместување, приватно сместување, автобуски и бродски превоз, аранжмани еднодневни и повеќедневни во Охрид и Р. Македонија. Програми за излети: 1. Разглед на Охрид 2. Св. Наум со брод 3. Струга и Калишта 4. Крушево преку Галичица и Битола 5. Манастир Св. Јон Бигорски 6. Скопје 7. Кружна тура околу охридско езеро 8. Еднодневен излет до Тирана и ДраЧ Контакт Инфо Лице за контакт +389 75 569 385 E-mail: nikolajanevohrid@yahoo.com

Контакт инфо

Лице за контакт: +389 75 569 385

Адреса: Ул. Андов Дуков бр. 43 Охрид

Работно време: 08-- 22.00