iPultВИЖУАЛ ПЕРСПЕКТИВ АДВЕРТАЈЗИНГ

Aдвертајзинг и маркетинг агенција која има цел да воспостави нови стандарди во начинот на рекламирање преку понуда на квалитетни, применливи и современи дизајн решенија кои претставуваат нова перспектива на веќепостоечкиот начин на рекламирање. Да бидеш препознатлив значи да имаш квалитет. Да имаш квалитет не значи да бидеш препознатлив. www.vpacreative.com

Контакт инфо

Лице за контакт: +389 (0)77 843 206

Адреса: Поштенска кутија 138, Охрид, Македонија

Работно време: Пон - Пет (09:00ч. - 17:00ч.)