iPulthotel Holiday-m

Хотелот е лоциран во туристичката населба Свети Стефан Место за одмор и незаборавни моменти Вашето присуство е наша чест и задоволство

Контакт инфо

Лице за контакт: 046/277 787

Адреса: Naselba Sveti Stefan Ohrid

Работно време: non stop