iPultРесторан ДИОНИС

Ресторанот Дионис е лоциран во населбата Лагадин, до самиот брег на Охридското езеро, едно од најстарите езера во Европа. Шепотот на езерските бранови како и прекрасниот амбиент на ресторанот кој се надополнува со прекрасен базен го прави вашиот престој во Охрид да биде незаборавно искуство.\r\nРесторанот има капацитет од 50 седишта и летна бавча од 50 седишта.\r\nУтрото започнува со добро топло кафе, денот ... со највкусните пици и разновидни скари ... крајот на денот ..... Дионис е вистинското место за релаксација.\r\nПовелете посетете не.

Контакт инфо

Лице за контакт: 070/519-693; 075/312-900

Адреса: нас. Лагадин - Охрид

Работно време: 08-02