iPultФК Фер Плеј

Во фудбалската школа на ФК Фер Плеј, тренираат деца до 14 години. Вршиме упис на нови членови

Контакт инфо

Лице за контакт: 075/ 716-065

Адреса: СРЦ "Билјанини Извори"

Работно време: 10-18