iPultHotel CINGO

Хотелот ЧИНГО е, новоизграден модерен и атрактивен хотел во центарот на Охрид. Хотелот располага со конференциска сала со капацитет од 50 особи. Хотелот ЧИНГО ви нуди сервис за перење и пеглање и располага со сопствен паркинг. Со мирна атмосфера прекрасен амбиент и со квалитетна услуга хотелот Ви овозможува пријатен престој во Охрид. Располага со 34 соби (32/2;2/1), 4 DELUXE апартмани и 2 EXTRA DELUXE апартмани. Сите се опремени со каблоска ТВ, клима уред, мини бар, сеф, директна телефонска линија, интернет конекција додека EXTRA DELUXE апартманите имаат DVD и домашно кино и џакузи.

Контакт инфо

Лице за контакт: ++389 (0)46 250 001, ++389 (0)46 250002, fax:++389 (0)46 250003

Адреса: Abas Emin 3, Ohrid Macedonia www.hotelcingo.com.mk e-mail: hotelcingo@t-home.mk

Работно време: 00-24