iPultРесторан Сен Тропе -Трпејца

Ресторанот Сен Тропе се наоѓа на брегот на Охридското Езеро во селото Трпејца на 18 км од центарот на Охрид. Ресторанот нуди прекрасен амбиент, и богато мени со специјалитети од риба, скара, морски специјалитети, домашни јадења, прекрасни вина и најубаво зајдисонце на Охридската ривиера.

Контакт инфо

Лице за контакт: 070-331-807

Адреса: с.Трпејца

Работно време: 10-20