iPultЦвеќарница ЛЕЈДИ

ЦВЕЌАРНИЦА ЛЕЈДИ ЗА СИТЕ ПРАЗНУВАЊА ВО ЖИВОТОТ Услуги: Испорака на букети до саканата дестинација,изработка на икебани и букети од режано цвеќе,паковања со најнови видови на декоративни матерјали,декорација на сали за сите видови прославувања..... Web: http://www.cvekarnicalejdi.webs.com/ Цвеќарница Лејди на фејсбук http://mk-mk.facebook.com/people/Cvekarnica-Lejdi/100000533117556 e-mail: cvekarnicalejdi@yahoo.com

Контакт инфо

Лице за контакт: Наде Богданоска 078 433 582 / 046 250 035

Адреса: Булевар Туристичка бр. 28 6000 Охрид

Работно време: 08:30 - 20:30