iPultХотел Пела

Ако неможете да се одлучите помеѓу одмор под борова ладовина или сончање на песочна плажа, Хотел Пела е Вашата дестинација. Сместен во туристичката населба Свети Стефан, Хотел Пела е доволно изолиран за да е интимен и доволно блиску до сите туристички знаменитости во градот Охрид. Разноликоста на услуги на Хотел Пела, го прави подеднаково совршено место за: • Семејно релаксирање • Професионално надградување • Гурманско дегустирање Сместувањето во Хотел Пела се состои во 41 удобно опремени, двокреветни и трокреветни соби и 3 апартмани, а секој балкон има релаксирачки поглед во борова шума. Секоја соба опремена е со: • Дирекна телефонска линија • Кабловска ТВ • Бежична интернет конекција • Минибар • Бања со туш кабина • Клима уред Повеќе податоци во врска со Хотел Пела можете да најдете на www.hotelpela.mk Контакт Хотел ПЕЛА Охрид Туристичка населба Св. Стефан бб 6000 Охрид, Р. Македонија Телефон: +389 46 230420 +389 46 230421 Фах: +389 46 277499 Е-мејл: bookingsohrid@pelagroup.com.mk

Контакт инфо

Лице за контакт: +38946230420

Адреса: nas. Sv. Stefan bb Ohrid

Работно време: 00:00 - 24:00