iPultВесна Коцевска

Лиценциран туристички водич на англиски јазик за тури во југозападна Македонија (Охрид, Битола, Дебарски регион), градски тури во Скопје.

Контакт инфо

Лице за контакт: 00389 76 477 188

Адреса: Jane Sandanski

Работно време: 08:00-20:00