iPultТЕРАСА АКВАРИУС

Најдобрите пијалоци и најдобри коктели, кафе послужено со најдобра музичка програма. Во центарот на Охрид Направете споредба

Контакт инфо

Лице за контакт: 046252625 075425251

Адреса: Коста Абраш бб-Охрид http://www.aquarius-oh.mk/

Работно време: 10 - 24(зимско),09-01(летно)