iPultРесторан ДАМАР

Национален ресторан со богата традиционална Македонска храна и врвни специјалитети.

Контакт инфо

Лице за контакт: +389 75 215 315 / +389 75 277 543

Адреса: Коста Абраш бб Наспроти катедралната црква Св.Софија

Работно време: 08-24