iPultАвто клуб Охрид

Клуб на љубители на автомобили Побарајте на Facebook - carclub ohrid Првиот собирот се одржа на паркингот кај Горица трета, нареден собир паркингот кај спорска сала Биланини Извори Собирите се за меѓусебно дружење на сопствениците на автомобили, разменување на искуства, идеи, а се предвидуваат и екскурзии низ Македонија и надвор од земјата, во зависност од можностите и интересот.

Контакт инфо

Лице за контакт: 070000000

Адреса: Туристичка б.б.

Работно време: 16-00 до 23-00