iPultТаверна МоМир

Таверна МоМир е уште една нишка во продолжувањето на традицијата на Националниот ресторан МоМир, кoј веќе со години на назад претставува гнездо на Македонската национална кујна, гостопримство и типичниот Македонски амбиент, сместен на самиот брег на Охридското езеро.\r\n\r\n

Контакт инфо

Лице за контакт: 046/262-117

Адреса: Ул.„Коста Абраш“ бр.2

Работно време: 08h - 24h