iPultКафе бар Милениум

Кафе бар Милениум е лоциран на градскиот плоштад во срцето на древниот Охрид. Воодушевува со својата традиција испреплетена во модерен стил на ентериер. Прекрасен поглед кој ќе ги плени вашите срца. Тоа е место за одмор и релаксација дури и за најпребирливите. Кафе Милениум има три нивоа со капацитет од 150 гости и тераса со капацитет од 70 гости. Атрактивна ВИП тераса со поглед на целосната Охридска ривиера и стариот дел на градот. Објектот располага со безжична интернет конекција. Беспрекорната услуга со неверојатно голем избор на алкохолни и безалкохолни пијалоци, голем број на коктели и голем избор на кафиња со различни вкусови.

Контакт инфо

Лице за контакт: +389 46 258 880

Адреса: Св. Климент Охридски 116\r\n(Градски плоштад)\r\nSv. Kliment Ohridski 116\r\n(Ohrid Town Square)

Работно време: 08am - 12am (week days), 08am - 01am (during weekends and holidays)