iPultQueen's Pub

Queen's Pub е англиски паб кој се наоѓа во центарот на градот. Уживајте во пријатната атмосфера и разновидни алкохолни и безалкохолни пијалоци како и во вкусната кујна предводена од вистински мајстори.

Контакт инфо

Лице за контакт: 046 611 402

Адреса: bul. Makedonski Prosvetiteli 9 a

Работно време: 09:00 - 01:00