iPultrestoran orfej

Ресторанот Орфеј се наоѓа во непосредна близина на Факултетот за туризам и угостителство и располага со капацитет од девеесет седишта. Повелете да ја пробате прекрасно приготвената храна

Контакт инфо

Лице за контакт: 046/250-005 075/46-34-45Resto

Адреса: ul partizanska ohridati cc1

Работно време: 08-24