iPultЈосифоски Никола - Туристички Водич

Лиценциран туристички водич на Македонски и Англиски Јазик за водење на групи на територијата на Р. Македонија. Лиценциран туристички придружник.

Контакт инфо

Лице за контакт: +389 71 900 897

Адреса: Дејан Војвода 25 6000 Охрид

Работно време: 24/7