iPultАпостолис Карајанис

Професионален туристички водич за Охрид и Македонија. Познавање на јазици: Англиски, Грчки, Полски, Руски, Српско-Хрватски, Бугарски. Организира екскурзии и смештај во Охрид како и целиот регион на Р.Македонија Тел. +389 75 306 258 E-mail: apostolis.karajanis@gmail.com +389 75 424428 E-mail: jorgos_karajanis@yahoo.com

Контакт инфо

Лице за контакт: 00389 75 306258

Адреса: Ул. Сирма Војвода 2/1/1 Охрид

Работно време: 24/7