iPultИНТЕР ТРАВЕЛ

Агенцијата е основана во декември, 1998 година. Од самите почетоци се одликува со сериозен пристап на подрачјето на туризмот. Агенцијата во текот на своето работење постигнува перманентен растеж во сите области на туризмот. Воедно нуди продажба на пакет аранжмани за вашиот одмор, продажба на авиобилети, преводи од овластен судски преведувач од англиски на македонски јазик и обратно, продажба на патничко осигурување, приватно и хотелско сместување, организација на екскурзии, рент - а - кар, продажба на билети за фериброд и друго. Долгогодишното искуство нe издвојува од конкуренцијата и по најпрофесионалниот пристап и успех при поднесување на целосна документација за туристички, иселенички и други визи за Австралија, обновување на Австралиски пасоши, аплицирање за Австралиско државјанство за деца, аплицирање за Австралиска старосна пензија, како и туристички визи за САД и Канада.

Контакт инфо

Лице за контакт: +389 46 265 033

Адреса: Sv.Kliment Ohridski 37 Ohrid (na glavno shetaliste, sproti butik La Garaz)

Работно време: 09:00 - 21:00