iPultНационален Ресторан МАКЕДОНСКА СОФРА Охрид

Објектот се наоѓа во строгиот центар на градот во непосредна близина на езерото ,до Основен Суд Охрид.

Контакт инфо

Лице за контакт: +389 78 318005

Адреса: bul.Makedonski Prosvetiteli bb

Работно време: 07:00 - 00:00