iPultКниговез работилница и продавница

Ние произведуваме рачно изработени декоративни бележници и производи од кожа во многу мали количини кои можете да ги купите во нашата продавница која се наоѓа во непосредна близина на Полициската станица во Охрид.

Контакт инфо

Лице за контакт: +38975609855 +38946529100

Адреса: Македонски Просветители 26, Охрид

Работно време: 09:00 - 17:00