iPultHotel GRANIT

Хотел Гранит е лоциран на крајбрежјето на Охридското езеро, во месноста Св.Стефан, 5км од центарот на Охрид и 12км од аеродромот во Охрид Хотел Гранит е модерен хотел со четири ѕвезди. Располага со резиденција, ресторан, кафе-бар, големи тераси, базен и сопствена песочна плажа.

Контакт инфо

Лице за контакт: 046 207 100

Адреса: Nas. Sv. Stefan 6000 Ohrid

Работно време: 24 h