iPultКомплекс Мизо Охрид ***

Комплекс Мизо Охрид *** Комплексот Мизо се наоѓа на самиот брег на Охридското Езеро, во близина на старата рибарска населба Канео и на само еден километар од старата охридска чаршија. Комплексот располага со: хотели, отворен базен, приватна плажа, ресторан, приватна марина (платформа), депанданс, вили, спортски терени (тенис, ракомет, кошарка, мал фудбал) и сопствен паркинг. www.hotelmizo.com.mk

Контакт инфо

Лице за контакт: 046264621

Адреса: Ул Васил Стефоски бб Охрид Македонија

Работно време: 24 h