iPultТ.А. АТЛАНТИС - ОХРИД

НАШИТЕ ВЕРУВАЊА Веруваме во различноста која не сплотува, ја издигнуваме синергијата и можноста за заеднички успех. Веруваме дека секој проблем е предизвик за континуиран развој. Веруваме дека можеме да создадеме поголем квалитет во нашите услуги. Веруваме во слободата на нашето мислење, нашите квалитети и нашата посветеност. Веруваме во нашиот тимски дух. Веруваме во нашата ВИЗИЈА!!!!! НАШИТЕ ВРЕДНОСТИ Да си вработен во Атлантис, значи да си иницијативен, проактивен и вистински проценувач на одредена ситуација. Кај нас се чувствува здрава работна атмосфера во која се сплотени другарството и професионалноста. Сите различни и со можност за слободно изразување, а сепак споени со тимскиот дух. За нашата грижа кон клиентите зборува нивната лојалност и доверба која ја добиваме повеќе од две децении. НАШАТА ПОСВЕТЕНОСТ Домаќинска гостопримливост, безрезервно залагање и истрајност во задоволување на Вашите барања... Ви треба одмор, патување, релаксација или незаборавно доживување - овде сме за Вас заедно да ја почувствуваме магијата на новите дестинации. АтлантиС Ви овозможува Вашите соништа да станат реалност. http://www.atlantis.mk/rent-a-car.html

Контакт инфо

Лице за контакт: +389 46 262 212

Адреса: Бул.Туристичка 3/4 зграда Ремис (кифла)

Работно време: Пон-Петок од 08.30 - 19.00.. Сабота од 09.00 до 16.00