iPultHotel Lebed

Хотел Лебед е шармантен хотел co 3 Супериор ѕвезди (***+),кој се наоѓа на самиот брег на Охридскот езеро за само 1 км оддалечен од центарот на градот. Самата местоположба им нуди на клиентите пристап до опуштен и феноменален одмор поради самото окружување. Хотелот се состои од 28 опремени соби (9 трокреветни и 19 двокреветни).Неверојатната удобност и квалитет, релаксираната атмосфера и прекрасниот поглед на едно од најубавите езера само ја надополнува атрактивноста на престојот. Со цел да се оформи квалитетот на услугата кој ја нуди хотелот е опремен со спектакуларен ресторан,lift,минибар во секоја соба, безжичен интернет, кабловска телевизија,клима уред, 24 часовна собна услуга, 24 часовен паркинг. Овозмoжувајќи ви незаборавно задоволство и квалитет се нашиот приоритет.

Контакт инфо

Лице за контакт: +389 46 250 004

Адреса: Kej. Makedonija br.112, 6000 Ohrid, Makedonija

Работно време: 00-24 h