iPultАгенција за недвижности и маркетинг ''БИЛБОРД''

Агенцијата БИЛБОРД Ви стои на располагање доколку имате потреба од продажба или купување на недвижен имот. Официјална веб страна: www.bilbord.com.mk, fb: facebook.com/agencija.bilbord, instagram: instagram.com/bilbord.com.mk

Контакт инфо

Лице за контакт: 078/ 90 70 60 ; 078/ 31 41 30

Адреса: ул.Дејан Војвода бр.8 Охрид ( позади Охридска банка )

Работно време: 08-16