iPult

Sobi Stars Ohrid

Цена: 500 ден.
Локација: Стар Град

Собите Stars се изградени 2007 година и се сместени во строгиот центар на Охрид, во стариот дел од градот.Располагаат со 4 трокреветни соби и една двокреветна.Секоја соба содржи сопствено купатило, фрижидер, кабелска телевизија и интернет услуги.На располагање на гостите им е достапна заедничка кујна и двор.

Информации за сместувањето

Контакт инфо

Лице за контакт: Angela

Телефон: + 389 75 434 402

WEB:

E-mail: