iPult

Сани Лејк Соби

Цена: 480 ден.
Локација: Стар Град

Добредојдовте во Сани Лејк. Се наоѓаме во Стариот дел на градот(Месокастро). Нудиме: -Бесплатен доручек -Сладолед -Бесплатна интернет и безжична линија -Бесплатно кафе и чај за време на целиот престој -Бесплатен паркинг -Целосно опремена кујна за приготвување јадења по желба -Мапа и информации за градот Охрид и околината -Чиста и свежа постелнина -Флексибилно време на заминување -Платена такса

Информации за сместувањето

Контакт инфо

Лице за контакт: Gyoko

Телефон: +38975629571

WEB: www.sunnylakehostel.com

E-mail: www.sunnylakehostel.com