iPult

Sobi - ARGIROSKI

Цена: 1800 ден.
Локација: Центар

Нашите врати се ширум отворени за сите што се желни за мир, пријатни релаксирачки моменти и rnrnчовечка срдечност- доволен предизвик за секого.rnrn Одморот во нашите мали, убаво уредени апартмани подразбира: слободен дневен распоред, rnrnнезависност, сопствена кујна, посебно внимание се посветува на хигиената како Вие би се чуствувале во Ваш дом.Повторно ве покануваме да дојдете и да ја почувствувате комбинацијата од традиционалното гостопримство и современиот комфор.

Информации за сместувањето

Контакт инфо

Лице за контакт: Zorica

Телефон: 070 743 576

WEB: www.argiroski.com

E-mail: www.argiroski.com