iPult

Вила Бајче Филипчев

Цена: 700 ден.
Локација: Центар

Собите се се наоѓаат на само 200м од брегот на езерото. Во близина на сите атракции на градот. Говорни јазици: Англиски , Бугарски , Српски, Хрватски , Македонски Сместување: Двокреветни: кабловска телевизија, тераса, можност за подготвување лесни јадења, сопствено купатило, централно греење. Трикреветни: кабловска телевизија, тераса, можност за подготвување лесни јадења, сопствено купатило, централно греење. Четирикреветна: кабловска телевизија, комплетно опремена кујна, 4 кревети, бања, централно греење. Пушење е дозволено. Безбедна градина каде што можат да си играат децата За своите гости вилата обезбедува приватен,безбеден и бесплатен паркинг простор. Во близина се наоѓаат и ресторани. Дозволени се и миленичиња Цена: 12 евра за човек од вечер за летниот период од 15.Мај до 15.Октомври 15 евра за човек од вечер за зимскиот период од 15.Октомври до 15.Маj

Информации за сместувањето

Контакт инфо

Лице за контакт: Славчо Филипчев

Телефон: 070/ 235 782

WEB: www.ohrid4u2bajce.com

E-mail: www.ohrid4u2bajce.com