iPult

Villa Geros

Цена: 500 ден.
Локација: Други населби

С. Трпејца е сместено на брегот на Охридското Езеро под подножјето на планината Галичица, која е погодна за еко туризам, параглајдерство, рекреација со велосипеди и мопеди.Villa Geros располага со шест собии од кои пет четворокреветни и еден трокреветен, четири соби од кои по два на спрат имаат заеднички кујна, а еден четворокреветен и еден трокреветен располагаат со засебна кујна.Секоја соба има сопствен балкон со прекрасен поглед кон езерото, купатило, TV, Wi-FI и сопствен паркинг. Вила Герос се наоѓа на само 80 метри од плажата. Се надеваме дека ќе уживате во мирниот и комфорен престој во нашите вили. Резервирајте го вашиот апартман веднаш.

Информации за сместувањето

Контакт инфо

Лице за контакт: Ilce Geroski

Телефон: 075/651-231

WEB: villageros.com.mk

E-mail: villageros.com.mk